Budgetbeheer

Budgetbeheer, is dit wat jij nodig hebt?

Ben jij opzoek naar iemand die jou kan gaan helpen met budgetbeheer omdat jij het niet meer alleen aankan of omdat je dat nodig hebt omdat je op je geld moet gaan letten en jezelf teveel uitgeeft? Dat kan! Inpulls bewind kan jou gaan helpen met deze problemen. Ze gaan voor een persoonlijke aanpak en betrokkenheid is ook belangrijk en daarnaast zorgen ze ook dat jij met een veilig gevoel het budgetbeheer aan hun overgeeft. Ze kunnen als jij schulden hebt je financieel helpen met het beheren van je geld, en ook kunnen ze ouderen helpen of mensen met een beperking om te zorgen dat het geld veilig en goed besteed wordt. 

Schulden

Wanneer u schulden heeft opgebouwd wil jij hier graag het snelst vanaf en daarmee kan In Pulls jou helpen, ze zorgen ervoor dat je nog wel comfortabel kan leren maar dat wel de schulden afgelost gaan worden. Door middel van goed contact en overleg wordt bepaald wat er met het geld gebeurt. Het weggeven van je financiële situatie is moeilijk voor iedereen en daarom willen ze dat jij er ook goed bij voelt om dit te doen en daarom houden ze veel communicatie met je. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de schulden zo snel mogelijk weg zijn en je je eigen budgetbeheer weer zelf in handen krijgt. 

Ouderen

Ouderen hebben soms moeite met het regelen van alle geldzaken en daarom is dit bedrijf er. Omdat steeds meer via de telefoon etc gaat wordt het soms voor ouderen te veel en raken ze hun overzicht kwijt over hun geld. Als dat gebeurt kan je in pulls inschakelen en die nemen die taken dan op zich en zorgen dat jij weer duidelijk overzicht krijgt en de  uitgaven worden op wensen en eisen van de klant afgestemd. 

Beperking

Mensen die een beperking hebben, hebben ook regelmatig moeite met het overzicht houden van hun geld en financiën. Dit kan in sommige situaties resulteren in schulden en daar zit jij ook niet op te wachten. Inpulls kan jou helpen met het regelen van je schulden of gewoon je geld als je geen schulden hebt zodat je het overzicht niet verliest en niet zomaar onnodige schulden opbouwt. Lijkt je dit wat? Bekijk dan even de website voor meer informatie en wie weet zit jij binnenkort op een kennismakingsgesprek voor hulp met je budgetbeheer.       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *