Herenkapper Hulst

Een herenkapper Hulst nodig?

Iedereen gaat er heen en maakt er gebruik van ik heb het over een kapper. Hoe vaak iemand naar de kapper gaat kan wel verschillen per persoon de een gaat namelijk al om de 3 weken en de ander pas om de 8 weken dit verschilt ook of je een jongen of meisje bent. Over het algemeen gaat een meisje minder snel en vaak naar de kapper. Als man zijnde zoek je vaak een herenkapper en woon je nou in omgeving Hulst of in Hulst zelf heb ik de oplossing voor jou. Neem is een kijkje bij herenkapper Hulst wij bieden je een goede service en een goed resultaat. Wanneer je een knip, was of komt voor iets anders wij kunnen je overal mee helpen.

Onze salon.

In de salon van herenkapper Hulst hebben wij alle tijd voor je en bieden wij je ook alle tijd die je nodigt hebt. Bij binnenkomst bieden we je graag een kopje koffie en of thee aan voor een warm welkom. We zijn erg kleinschalig familiebedrijf maar met een gezellige uitstraling. We bieden je een warme en gezellige sfeer en staan zeker open voor ook een gezellige gesprekje tijdens je kappersbeurt. Buiten de gezellige sfeer gaan wij voor kwaliteit en een goed resultaat zodat je met een goed gevoel weggaat bij ons. Onze salon is voor iedereen open jong of oud dame of heer het maakt niks uit we helpen iedereen en ook alle behandelingen zijn mogelijk ook als je krullen hebt. Onze medewerkers volgen cursussen zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends zodat we je ten alle tijden kunnen helpen.

Onze behandelingen.

De behandelingen die we doen bij herenkappen Hulst worden met kwaliteit uitgevoerd. Wanneer wij je haren gaan wassen verven en uitspoelen doen wij dit zorgvuldig en met de juiste producten en middelen. Door middel van deze producten zorgen we ervoor dat je haar goed verzorgt wordt. Wanneer je je haar hebt laten verven kan dit erg beschadigend zijn ook zorgen we ervoor dat dit gebeurd met zo min mogelijk beschadiging.

Afspraak maken.

Bent je benieuwd en wil je een afspraak maken bij herenkapper Hulst dan is dat zeker mogelijk. Wij werken op afspraak zodat we alle tijd voor je hebben wanneer je langskomt Wij zijn te bereiken tijdens onze openingstijden en zouden het super vinden als je langs komt. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *