Faalangst training

Faalangst training, is dit wat jij zoekt?

Faalangst is iets wat niemand liever heeft, het is echt iets wat tegen je werkt en daar zit niemand op te wachten. Dus heb jij faalangst en wil jij faalangst training omdat jij het moeilijk vind om te falen op bijvoorbeeld school of bij de sport? Of wil je nog meer informatie over de faalangst training of faalangst in het algemeen? Dan is dit artikel zeker iets om is even goed door te lezen voor meer informatie! 

School      

De meeste die bij Van Luik Coaching komen, zijn daar omdat ze faalangst hebben voor op school. Ze durven niet te falen en blijven dus maar met een ding bezig en dat is school en daar gaat je jeugd van naar de knoppen. Zonder dat je de juiste studievaardigheden hebt loop je vroeg of laat uiteindelijk wel ergens vast en dit wilt niemand. Je moet het leren leuker en makkelijker voor jezelf maken waardoor je er plezier in hebt en ook nog vrije tijd hebt. Het gaat hier met name om dat je goed moet gaan plannen en organiseren en ook de juiste technieken toepassen om zo effectief mogelijk te leren. Sommige vakken leer je binnen een uurtje en haal je al fluitend de toets van en sommige begin je veel te laat mee en haal je weer een onvoldoende, als je hier de oorzaak van weet scheelt het al een hoop en daarvoor zijn de trainingen.

Trainingen

Bij een faalangsttraining gaat de coach jou helpen zoeken naar oplossingen waarom bepaalde dingen gebeuren zoals ze nu gebeuren omtrent school. Ze gaat jou het beste advies geven en de beste leervaardigheden aan leren zodat jij een betere leerling gaat worden. Ze is hier een expert in en er zal dus gegarandeerd iets gebeuren. De trainingen zijn voor leerlingen met enorm veel stress en faalangst voor bijvoorbeeld de examens die eraan kunnen gaan komen of een SE week, en ook voor leerlingen die net dat beetje extra hulp nodig hebben met plannen, leren en het behalen van voldoendes op de toetsen omdat ze zelf dit nog niet goed onder de knie hebben. De trainingen zijn een op een zodat je alle rust en ruimte krijgt voor jezelf. 

Extra 

Mocht jij dit artikel gelezen hebben en ben jij nu geïnteresseerd in het krijgen van een faalangsttraining? Dat snap ik! Bekijk dan even de website van R van Luik Coaching voor meer informatie hierover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *