Kapper Delft

Interesse in kapper Delft

Ben je nou net verhuisd naar delft maar je moet dringend een bezoek aan de kapper doen dan staat kapper Delft voor je klaar. Bij kapper delft zijn veel mogelijkheden en kunnen we je met alles helpen. Wil jij je haar compleet veranderen maar wil je wel dat dit zorgvuldig gebeurd kom dan gerust langs. Als kapsalon kunnen wij verven, knippen, wassen en het opnieuw voor je in model brengen. Wanneer jij ook naar de kapper gaat om even lekker te kletsen ben je bij ons ook aan het goede adres wij staan altijd open voor een gezellig gesprekje.

 

Behandelingen.

Wanneer je bij ons langskomt zou je merken dat we erg zorgvuldig werken en je in goede handen bent. Wanneer je besluit iets compleets anders te doen met je haar omdat je je eigen haar zoals het nu zit niet leuk vind willen wij je graag helpen. Ben je nou je eigen haarkleur helemaal zat dan zetten we graag een nieuw kleurtje bij je in ook dit gebeurd zorgvuldig met de juiste middelen die ervoor zorgen dat je haar niet heel erg beschadigd raakt en het er stralend uit blijft zien. Kom je nou omdat je het model van je haar niet meer ziet zitten dan kan kapper Delft hier verandering in brengen door er eens samen met je naar te kijken. Voordat we gaan knippen zorgen we ervoor dat je haar gewassen wordt met voedende shampoos. Dit masseren wij vervolgens goed in je haar en hoofdhuid zodat dat weer helemaal fris is en je uiteindelijk fris en zelfverzekerd de deur uit kan. 

 

Producten waar we mee werken.

De producten waar we mee werken bij kapper Delft  zijn goed voedend en zorgen er voor dat je haar verzorgt en compleet schoongemaakt wordt. Wanneer jij je haar gaat verven zou je haar beschadigen maar door middel van waar wij de verf mee mixen wordt dit voor een groot deel erg verminderd. Wanneer je je haar dus gaat verven doe dat bij de kapper zodat je haar mooi en gezond blijft.

 

Waarom de kapper in Delft

Wanneer je bij kapper Delft komt zou je gelijk bij binnenkomst een fijn gevoel hebben en een gezellige sfeer onderling opmerken. Ook werken we erg professioneel en leveren goede diensten en zorgen ervoor dat je met zelfvertrouwen en een mooi kapsel de salon verlaat. Klinkt je dit nou interessant en je wil en hebt een kappersbeurt nodig kom dan even langs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *