Kinderkleding

Nununu

Kinderen zijn dol op spelen en daarom is het belangrijk dat ze kleding aan krijgen die lekker zit. Want als je op je knieën op de stoep wilt zitten om te knikkeren en dit lukt niet omdat de broek die je draagt veel te smal is, dan gaat het plezier er snel af. De kleding moet ook makkelijk schoongemaakt kunnen worden, want tijdens het knutselen of vingerverven komt er altijd wel lijm of verf op de kleding. Hup, meteen in de wasmachine en weer schone kleren aan. Ik denk dat iedere ouder dit wel herkent. Of ze spelen even in de speeltuin of in de zandbak. De kleding is hierna meestal zo vies, dat alles uittrekken bij de achterdeur gewenst is.

Unisex kinderkleding

Want wat is het fijn dat er nu kleding gemaakt wordt voor kinderen die zowel jongens als meisjes kunnen dragen en waar ze lekker in kunnen spelen, rennen en stoeien. Fijne broeken en kleurige shirts.  Dit is de kledingstijl van Nununu en deze staat bekend om hun eigenwijze kinderkleding. Het merkt druist in tegen alle stereotypen kleding en de kinderclichés, maar is gewoon comfortabel en een best wel anders. En het is kleding voor baby’s en iets oudere kinderen.

Kinderyoga

Deze kleding kan ook gedragen worden als jouw kind naar de yoga gaat. Kinderen hebben het vaak op jonge leeftijd al druk met school, sporten, misschien muziekles en andere activiteiten. Velen voelen ook constant de druk van het moeten presteren of de beste willen zijn. Yoga geeft kinderen de rust die ze zo nodig hebben. Bij yoga wordt er veel aandacht besteed aan de ademhaling, dit kan later ook weer van pas komen als ze iets heel spannends moeten doen, bv een examen. Natuurlijk wordt er met de oefening rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Ook zullen er diverse lichaamsoefeningen gedaan worden, wat ook weer heel goed is voor de houding en hun zelfvertrouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *