Wat zijn zeecontainers?

zeecontainers

Zeecontainers zijn containers die geschikt zijn voor het verschepen van goederen op short of deep sea niveau. Dit betekent dat je jouw goederen niet via de weg of de lucht hoeft te vervoeren, maar dat het gewoon over het water kan. Een groot voordeel van zeecontainers is dat het doorgaans een stuk voordeliger is dan vervoer via een vrachtwagen of een vliegtuig. Wanneer het vervoer een locatie op verre afstand betreft is het vaak niet eens mogelijk goederen via een vrachtwagen te vervoeren. In deze gevallen kan je het beste gebruik maken van een zeecontainer voor het verschepen van de goederen van jouw bedrijf.

 

Voor wie zijn zeecontainers geschikt?

Zeecontainers zijn geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Of je nou 1000 bestellingen hebt te bezorgen of slechts 10, het kan allemaal! Wanneer er sprake is van grote bestellingen worden deze vaak samen in één zeecontainer geplaatst en wanneer er slechts een paar bestellingen zijn wordt de zeecontainer ook met goederen van andere bedrijven gevuld. Op deze manier ben je weer een stuk voordeliger uit! De kosten en de duur van het verschepen zijn geheel afhankelijk van de afstand die de zeecontainer af moet leggen en het aantal en de grootte van de goederen. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om extra bij te betalen om gebruik te maken van een spoed-zeecontainer. Op deze manier komen je goederen veel sneller bij de ontvanger aan.

 

Bestellen van een zeecontainer

Heb je een groot of klein bedrijf en zou je graag een grote of kleine bestelling verschepen? Maak dan gebruik van een zeecontainer. Eenvoudiger en voordeliger ga je niet vinden! Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van het bedrijf. Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Dit doe je door te bellen of door het sturen van een mailtje. Wie weet verscheep jij jouw goederen binnenkort wel met een zeecontainer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *