Lunchen met belegde broodjes

Belegde broodjes Hilversum

Soms wil je wel eens wat anders dan een simpele boterham met hagelslag of kaas. Voor de afwisseling kun je eens belegde broodjes in Hilversum bestellen. Er is keuze uit verschillende soorten belegde broodjes. Zo kun je kiezen voor een broodje met warm of vlees of een vegetarische variant, zoals een broodje met kaas. Als je met de lunch ook wat groente wilt eten kun je kiezen uit belegde broodjes met ambachtelijk bereide salades. Zo is er een huzarensalade in het assortiment, een zalm salade maar ook een vleessalade. Op die manier kun je afwisselen tussen verschillende soorten salades.

Het vlees op je belegde broodjes komt uit inkoop van eigen hand. Het vlees voldoet dus aan de voorwaarden die vooraf zijn gesteld, zoals afkomst en welzijn. Voor het vlees op het belegde broodje kun je bijvoorbeeld gaan voor een runder rosbrief of achterham. Ook is er vlees dat uit de gril komt. Dit is ook geschikt voor op de boterham, zoals fricandeau.

Naast het beleg kun je zelf ook kiezen welk soort broodje je wilt. Zo zijn er krokante witte of bruine pistoletjes maar ook zachte bollen. Alle belegde broodjes worden vers bereid. Terwijl je wacht op het broodje maken medewerkers het broodje klaar.

 

Verschil tussen volkoren broodjes en witte broodjes

Wit brood bevat een aantal belangrijke voedingsstoffen maar volkorenbrood bevat deze voedingstoffen in hogere mate. Verder bevat volkorenbrood ook meer vezels. Hierdoor vult dat soort brood over het algemeen meer dan wit brood. Een ander verschil is de smaak en textuur van deze verschillende soorten broden. Zo hebben de volkorenbroodjes vaak een wat vollere smaak en zijn ze steviger van structuur. De witte broodjes hebben een iets minder specifieke smaak en zijn qua structuur minder stevig.

 

Bestel belegde broodjes

Je kunt de belegde broodjes van te voren bestellen zodat je niet ter plekke nog hoeft te wachten. Je maakt aan de telefoon alvast je keuze en het broodje ligt vervolgens voor je klaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *