Helderziendheid inzetten om contact te maken met overledenen

Medium Den Haag

Het medium in Den Haag houdt zich bezig met mensen in contact brengen met dierbare overledenen. Wanneer iemand is overleden zit je misschien nog met verschillende vragen. Een medium probeert deze vragen te stellen aan de overledene en antwoord te krijgen op je vragen.

Het kan lastig zijn om vast te stellen of de antwoorden en reacties echt van de persoon komen die jij bedoelt. Er worden daarom eerst vijf onweerlegbare wijzen vastgesteld waaruit af te leiden valt dat het medium contact heeft met de overledene.

Soms lukt het ook niet om contact te krijgen met de overleden dierbare. Er kunnen dan andere methodes worden ingezet om in contact te komen. Het doel van deze sessies is dat je meer rust en acceptatie zult vinden en hierdoor een meer gebalanceerd leven kunt leiden.

 

Wat is een medium?

Naast het feit dat een medium iemand is die contact kan maken met overledenen, is een medium veelzijdiger. Mediumschap bestaat ook uit het trainen van je intuïtie. Als je meer leert leven van uit je eigen kern door contact te maken met de aarde zul je ervaren dat je meer energie krijgt. Sommigen benoemen dit ook wel als het leven vanuit je hogere zelf.

 

 

Heling en mediumschap

Een medium kan zich ook richten op de heling van jou als persoon. Hierbij wordt energie gebruikt uit de spirituele wereld die wordt overgebracht naar jou. Er zijn verschillende manieren waardoor de overdracht van deze energie kan plaatsvinden.

Het medium probeert zich af te stellen op jou en probeert daarna verbinding te maken met de spirituele wereld. Heling is eigenlijk een passieve vorm omdat het contact op een magnetische manier plaatsvindt. Het belangrijkste doel bij heling is dat je ziel wordt geraakt. Hierdoor kan er een herstelproces in gang worden gezet. Wanneer je naar een medium gaat hoef je niet ergens in te geloven. Het is alleen wel van belang dat je je ervoor openstelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *