Handgel 80% alcohol

Handgel 80% alcohol tegen corona

Wil jij je handen goed desinfecteren en zoek je daar nog een goed middel voor? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen naar handgel 80% alcohol. Dit middel zorgt ervoor dat elke bacterie en virus die op je handen zit dood gaat en je zo minder kans loopt op besmetting na het aanraken van bepaalde dingen en je ook geen andere besmet als je bijvoorbeeld een bacterie of virus zoals het corona virus op je hand hebt. Je raakt zonder dat je het doorhebt extreem veel dingen aan met je handen, dit is ook niet gek want we gebruiken onze handen bijna voor alles. Als jij even iets pakt in de winkel of een leuning aanraakt op een trap kan het maar zo zijn dat jij nu bijvoorbeeld een virus zoals corona hebt op je handen. Een van de redenen waarom het erg noodzakelijk is om je handen te blijven ontsmetten is omdat je met je handen heel erg vaak je gezicht aanraakt en je op die manier erg snel besmet kan raken. 

 

Desinfecterend 

Een van de redenen waarom handgel 80% alcohol een goed middel is voor het desinfecteren van je handel is door de alcohol die erin verwerkt is. Door het hoge percentage alcohol van de handgel wordt ervoor gezorgd dat je handen snel en gemakkelijk worden gedesinfecteerd. Virussen en bacteriën kunnen namelijk niet goed tegen alcohol en daarom is alcohol dus ook zo’n goed middel voor desinfecterende doeleinde. In de handgel zit los van de alcohol ook nog andere dingen. Een paar van deze ingrediënten zijn bijvoorbeeld aloë vera, dit zorgt ervoor dat je handen zacht aanvoelen en het lekker ruikt. Door dit ingrediënt ruik je de alcohol dan ook niet en voelen je handen lekker zacht aan. Ze hebben dit ingrediënt ook toegevoegd in bijvoorbeeld de handgel 80% alcohol van Reyncare.

 

Vertrouwd

Een van de voordelen van het kopen van bijvoorbeeld een handgel 80% alcohol bij een bedrijf zoals Reyncare is dat dit een bedrijf is met MSDS certificaat, hierdoor weet je zeker dat deze handgel veilig is te gebruiken en geen schade kan doen aan je handen. Je kan bij dit bedrijf ook terecht voor grote hoeveelheden handgel of andere middelen of producten voor gezondheid en bescherming tegen een virus of bacterie. Heb jij hier nou interesse in? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen op de website van Reyncare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *